Transport og logistik

Hos Moosdorf Hegn A/S har vi stor erfaring med perimetersikring, i logistik og transport branchen. Om det så gælder, jernbane, veje, havn eller lufthavne. Vores opgave er, at sørge for at transporten sker så effektivt som muligt.

Der er ikke et projekt, som er lig et andet. Dog er vores tilgang den samme. Vi kommer i mål og leverer det, som vi lover.

Find inspirationFra alle brancher

300 meter støjhegn ved Øster Allé i Aalborg

Læs mere

Moosdorf Hegn sikrer Fårup Sommerlands nyeste forlystelse

Læs mere

Sikring af bilforhandler i Aalborg

Læs mere

Låge og stålmåttehegn til Aalborg Miniby

Læs mere

Svingport og hegn omkring nyt erhvervsbyggeri i Svenstrup

Læs mere

Kvaliteten og det professionelle håndværk vil sammen med nye produkter, løsninger og investeringer være grundstammen i den fokus, der nu skabes på professionelle hegns- og sikringsløsninger i Moosdorf Hegn A/S. Moosdorf Hegn A/S er totalleverandør af hegn, porte, låger, bomanlæg og rotationslåger, såvel indenfor rådgivning, udvikling, produktion samt installation og eftersyn!

Alle medarbejdere i Moosdorf Hegn A/S er dedikerede til de opgaver, vi møder, og vil gøre alt for at levere de løsninger, der skaber mest værdi for vores kunder. Vi arbejder hele tiden på at udvikle vores viden og produkter til løsninger således, at vi altid kan imødekomme vores kunders krav til en effektiv samarbejdspartner. Det største aktiv i Moosdorf Hegn A/S er og bliver medarbejderne.

Brug for hjælp til perimetersikring?
Få en gratis konsultation med en af vores eksperter.