MOOSDORF A/S er etableret i 1888 som traditionel smedevirksomhed. I dag er MOOSDORF hegn en af de førende aktører indenfor mekanisk sikring. Det betyder for vores kunder at vi inddrager over 130 års ekspertise og en klar mission om at levere et solidt stykke arbejde for langtidsholdbare kvalitets sikringer.

Siden starten har virksomheden været bannerfører for de danske håndværkstraditioner og altid med fokus på kvalitet og professionelt håndværk. Den solide håndværksmæssige baggrund betyder, at Moosdorf A/S i mange år har leveret løsninger, som har skabt værdi og troværdighed hos vores kunder.

Kvaliteten og det professionelle håndværk vil sammen med nye produkter, løsninger og investeringer være grundstammen i den fokus, der nu skabes på professionelle hegns- og sikringsløsninger i Moosdorf Hegn A/S. Moosdorf Hegn A/S er totalleverandør af hegn, porte, låger, bomanlæg og rotationslåger, såvel indenfor rådgivning, udvikling, produktion samt installation og eftersyn!

Alle medarbejdere i Moosdorf Hegn A/S er dedikerede til de opgaver, vi møder, og vil gøre alt for at levere de løsninger, der skaber mest værdi for vores kunder. Vi arbejder hele tiden på at udvikle vores viden og produkter til løsninger således, at vi altid kan imødekomme vores kunders krav til en effektiv samarbejdspartner. Det største aktiv i Moosdorf Hegn A/S er og bliver medarbejderne.

Vores produktprogram er bredt. Samtlige produkter er stærkest på markedet indenfor hvert sit område

Siden 2020 har Moosdorf Hegn A/S været en del af Heras.