Sikkerhedskultur

Sikkert miljø for dig og din kollega

Vi skaber et sikkert miljø. Dette opnår vi ikke kun ved at installere løsninger til perimetersikring, men også ved at sikre et sundt og trygt arbejdsmiljø for vores kolleger og samarbejdspartnere.

Vores nye kollega og  sikkerhedspartner, Eric, vil hjælpe os med at realisere dette mål. Sammen med dig og Eric vil vi fremme en positiv tilgang til at opnå en sikker og sund arbejdsplads. Vi vil lære af og med hinanden.

Se videoen til højre, og læs mere om programmet nedenfor.

Sådan gør vi det:

Gå sikkert hjem

Alle har en vigtig rolle i at nå vores fælles mål: 0 ulykker og nul arbejdsrelateret fravær. Ved at prioritere sikkerhed i alle aspekter af vores arbejde, kan vi sammen sikre, at alle kommer sikkert hjem ved dagens ende.

Øget information og ansvarlighed

Vores nye sikkerhedsprogram, lanceret i 2024, fokuserer på at udvikle en avanceret sikkerhedskultur, hvor alle bliver bedre informeret og føler et større ansvar. Sikkerhedsregler og -procedurer er fundamentet for et sikkert og sundt arbejdsmiljø, men vores succes afhænger af, at vi værdsætter deres betydning. Ved at lære og forbedre os sammen kan vi løfte sikkerhed og sundhed til et nyt niveau.

Øget bevidsthed og adfærd

Vi er derfor forpligtet til at øge sikkerhedsbevidstheden og forbedre adfærden. Dette begynder med at være opmærksomme på hinanden og gøre sikkerhed og sundhed til et samtaleemne: Tør vi stoppe arbejdet, når vi er i tvivl om sikkerheden? Er der plads til at diskutere usikker eller uønsket adfærd? Rapporterer vi usikre situationer?

Et sikkert arbejdsmiljø

Tillid, ansvarsfølelse og støtte er afgørende for at kunne diskutere disse spørgsmål åbent. Ved at opmuntre hinanden til at identificere usikre situationer og fremme god adfærd, skaber vi et miljø, hvor vi kontinuerligt udfordrer hinanden til at forbedre arbejdsforholdene og skabe et sikkert arbejdsmiljø.