Adgangsløsninger til Fårup

Moosdorf Hegn er stolte over at fortsætte det gode samarbejde med Fårup Sommerland, en af Danmarks mest populære forlystelsesparker og campingpladser.

Denne gang har Moosdorf Hegn haft fornøjelsen af at levere og montere to adgangsløsninger, til hhv. Fårup Camping, Fårups sommerlands nyindkøbte campingplads samt en til selve parken.

 

Delta skydeport med 7 meter åbningsbredde:

En af de monterede adgangsløsninger, er en Delta skydeport til Fårup camping. Skydeporten har en åbningsbredde på 7 meter, der gør det muligt for større køretøjer som autocampere og campingvogne at komme ind og ud af campingpladsen nemt og bekvemt.

 

Dobbelt svingport med 4 meters bredde:

Udover Delta skydeporten har Moosdorf Hegn også opsat en dobbelt svingport med en bredde på 4 meter, til Fårup Sommerland.

 

Fokus på service hos Fårup Sommerland:

Fårup Sommerland har altid været dedikeret til at levere enestående service til deres gæster. De har udtalt, at “I Fårup Sommerland er service en livsstil – Vi vil være verdens bedste til service.” Denne vision og målsætning for service og kvalitet er en perfekt match med Moosdorf Hegns egne værdier, og derfor er vi ekstra glade for at samarbejde med Fårup Sommerland.