Sikring af erhvervsområde

Til sikring af et større erhvervsareal har vi monteret to stk. HERAS Delta SHDS speed gate fritsvævende skydeporte med en gennemgangs bredde på hhv. 8500 mm og  5000 mm og en højde på 2000 mm. HERAS Delta skydeporte er udstyret med den seneste udvikling i strømbesparende motorer og en motorstyring, der kan udkobles til manuel betjening ved behov, som f.eks ved uventet strømsvigt.

Desuden er området sikret med en fritsvævende foldeport af typen MSFK Faldavia med en gennemkørselsbredde på 6000 mm og en højde på 2000 mm. Driftsoversigten er tilgængeligt via et diagnose display med eventuelle fejlmeldinger. Porten har indbygget softstart og softstop, hvilket forlænger portens levetid da mekanikken bliver mindre belastet.

Kunden valgte disse porte med en åbne- og lukkehastighed på kun 1 m/s for at nedbringe ventetiden for sine kunder. Porten er udstyret med fotoceller for yderligere sikkerhed.

Endvidere monterede vi 435 lbm. varm galvaniseret og i RAL 7016 pulverlakeret stålmåttehegn med en højde på 2000 mm. Endvidere en adgangslåge med en gennemgangsbredde på 1000 mm, som er forsynet med en sakseskinne, som hindrer overklatring.

Stolperne er som altid støbt i jorden til frostfri dybde. Alle gældende krav, og kundens ønsker til sikkerhed er naturligvis overholdt.

Efter projektets afslutning udtaler kunden:

Valget faldt på Moosdorf hegn, på baggrund af en konkurrencedygtig pris, sammenholdt med en interesse i projektet fra deres salgsafdeling. Vi blev særligt glade for deres opmærksomhed på sagen og den gode kemi med deres montører. Moosdorf salg, fremkom med løsningsforslag til projektet, som gav god mening for vores fremtidige drift. Specielt portenes åbningshastighed og deres ”støjsvage” automatik har tiltalt os.