Sikring ved Regan Vest

Spændende løsning til Regan Vest, et bemærkelsesværdigt projekt i hjertet af Rold Skov!

Regan Vest

Regan Vest, en atomsikret bunker beliggende 60 meter under jorden, var designet til at være et civilt arbejds- og opholdssted for Danmarks regering og kongehus i tilfælde af en militær nødsituation. I 2012 blev bunkeren efter 43 år, pensioneret fra beredskabet og er nu indrettet som et fascinerende museum, der klart er et besøg værd.

Moosdorf-holdet var ikke kun privilegeret med en spændende guidet tur i dette historiske kompleks i foråret, vi fik også mulighed for at bidrage med vores ekspertise og levere en særlig løsning til dette unikke sted!

Terræn udfordringer

Vi stod overfor en spændende udfordring, skabt af niveauforskellene fra de sikrende jordvolde omkring bunkeren. Vi leverede og monterede stålmåttehegn og adgangslåger af typen Pallas i begge ender af bygningen til flugtvejen.

Løsningen er lavet således, at der sikres fri udgang når man befinder sig indenfor, men forhindrer samtidig enhver indgang udefra. Desuden monterede vi et bomanlæg til deres parkeringsområde. Elementerne i projektet blev leveret i hhv. specialfarve sort RAL 9005 samt RAL 7021, der harmonerer perfekt med bunkeren og dens omgivelser.

Vi er glade for at have bidraget til bevaringen af dette historiske sted og har nydt at løse den sjove udfordring, som projektet præsenterede. Vores dedikerede hold har arbejdet hårdt for at sikre en løsning, der matcher bunkerens betydning og skønhed.

Vi takker ejendomsfonden Regan Vest for samarbejdet og glæder os over at have været en del af dette spændende og historiske projekt!